Taxi de Langstraat

Telefoon

(+31)(0)416-712014

E-Mail

Ritten

Gaat u een avond uit, bijvoorbeeld naar een restaurant of feestje, gezellig op bezoek bij familie of vrienden, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Maar natuurlijk ook als u op vakantie gaat, voor de deur opgehaald worden, geen gesjouw met bagage, en bij terugkomst staat onze chauffeur al op de luchthaven op u te wachten zodat u meteen in kunt stappen.

Een belangrijke zakenrelatie op bezoek? Ook dan kunt u rekenen op een uitstekende service, wij halen uw gasten op en brengen ze naar hun hotel of uw bedrijf, en op het door u gewenste tijdstip halen wij u gasten weer op om ze te brengen naar het hotel, een restaurant of het vliegveld.

Bijna alles is mogelijk, geheel afgestemd op uw wensen.

U heeft een zware dag achter de rug, bent een avondje uit geweest en het is later en gezelliger geworden dan vooraf gepland, u bent niet meer in staat zelf te rijden, maar wil wel graag de auto thuis hebben staan? Ook dan kunnen wij u de helpende hand bieden, u vraagt gewoon naar een taxi met extra chauffeur, deze brengt uw auto veilig thuis, zodat u de volgende dag weer direct over uw eigen auto kunt beschikken. Voor deze extra service wordt de helft van de ritprijs in rekening gebracht bovenop de taxiritprijs.

Ook kunnen wij op een snelle en vakkundige manier kleine pakketten of belangrijke documenten op elke locatie in Nederland of daarbuiten voor u afleveren en ophalen op het door u gewenste tijdstip tegen scherpe tarieven.

Heeft u vragen over de tarieven? Neem dan contact met ons op via (+31)(0)416-712014 of