Taxi de Langstraat

Telefoon

(+31)(0)416-712014

E-Mail

Ritten reserverenKlik hier

Zakelijk

Taxi de Langstraat verzorgt zakelijk vervoer in regio Waalwijk en daarbuiten. Kwaliteit, service, representativiteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde papieren.

Voor de zakelijke uitstraling rijden we in representatieve, luxe auto’s (Mercedes E klasse en VW Caravelle) vrij van reclame-uitingen en altijd schoon. De chauffeurs hebben een uitstekende wegenkennis en zijn communicatief goed onderlegd in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wij kunnen onze zakelijke klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week een op maat gemaakte vervoersoplossing bieden. Ook kunnen wij voor u de vervoersregie uit handen nemen voor bijvoorbeeld congressen, diners of vergaderingen, maar ook transfers naar vliegvelden voor uw gasten of relaties.

Autoservice

Als u na een zware dag op kantoor, na een vergadering, zakenlunch of diner besluit een taxi te nemen bestaat de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding uw auto op elke gewenste locatie te laten afleveren. U bestelt dan gewoon een taxi met extra chauffeur.

Relaties

Indien u relaties voor eigen rekening reizen, kunt u ze aanbieden gebruik te maken van onze diensten, u relaties worden dan van of naar het vliegveld, hotel of restaurant gebracht tegen dezelfde tarieven als u, zo reizen uw relaties een stuk voordeliger en worden uitstekend begeleid vanaf het moment dat zij uit het vliegtuig stappen, zowel voor u als voor uw relaties een geruststellende gedachte.

Schiphol Transfer Assistance (STA-balie)

Als u bij taxi de Langstraat een taxi heeft besteld voor een rit na uw aankomst op Schiphol kunt u zich melden bij de balie van Schiphol Transfer Assistance (STA). Taxi de Langstraat maakt gebruik van deze service, wij maken uw rit kenbaar in het systeem van de STA-balie waardoor zij u verwachten. De medewerkers van de STA-balie brengen u - en eventuele medereizigers - in contact met de taxichauffeur van Taxi de Langstraat.

De STA-balie bevindt zich op Schiphol Plaza ter hoogte van Aankomsthal 4 en is 7 dagen in de week en 24 uur per dag geopend.

Betaling

Als bedrijf heeft u bij ons de mogelijkheid op rekening te rijden, u ontvangt dan wekelijks of maandelijks een duidelijk overzicht van de gereden ritten, voor uw gasten bestaat de mogelijkheid per creditkaart te betalen. Wij accepteren alle gangbare kaarten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via (+31)(0)416-712014 of